FRIDAY You are here: Home - FRIDAY

FRIDAY

FRIDAY er et seniorbaseret bureau, der rådgiver om og producerer strategisk kommunikation. Vores forretning står på tre ben: Kontant og resultatorienteret rådgivning om strategisk kommunikation til top- og mellemledere i både private og offentlige organisationer, kommunikation om forandringer og ledelse internt i organisationer samt rådgivning om synlighed i både de traditionelle medier, på egne kanaler og digitalt. Derudover har vi en afdeling, der er specialiseret i lifestyle samt et internt videoproduktions-setup, der producerer både store og små film for vores kunder.

I FRIDAY tager vi partnerskab alvorligt. Dels er vores selskab partnerejet, men vigtigere endnu: Vi ønsker kun at arbejde for kunder, hvor vi er hinandens ligeværdige partnere. Vi insisterer af samme grund på at sige vores ærlige og professionelle mening, når vi bliver spurgt – og vi skåner ingen, når vi træner vores kunder foran kameraerne.

I kraft af vores hold af erfarne seniorrådgivere kan FRIDAY løfte selv meget store og komplekse opgaver. Vores kunder tæller en række af landets største, børsnoterede selskaber, offentlige institutioner samt privatejede selskaber på alle niveauer.

FRIDAY
Bredgade 25 F, 5.sal
1260 København K

Tlf. 40544340

Web: www.fday.dk

Partner og adm. direktør Lars Bo Kirk
lars@fday.dk