HELP PR & Kommunikation You are here: Home - HELP PR & Kommunikation

HELP PR & Kommunikation

Help PR & Kommunikation tilbyder hjælp til intern og ekstern kommunikation. Mange nye kunder starter med at få hjælp til pressearbejdet. Senere, når vi har lært hinanden bedre at kende, bliver vi ofte også involveret i kunders interne kommunikation. Og det er tit en hjælp i forhold til at eksekvere de relevante historier i pressen.

Help PR & Kommunikation, og ikke mindst den måde vi tænker, planlægger og eksekverer PR og kommunikation på, er præget af kort vej fra tanke til handling. God presseomtale kræver altid, at man tænker sig om – men man behøver ikke tænke sig om på 50 sider hver gang …

Intern kommunikation
Vi hjælper virksomheder med enkel og engagerende intern kommunikation. Det gælder den løbende kommunikation i form af nyhedsbreve og medarbejderblade, men vi eksekverer også større, længerevarende projekter, hvor medarbejderne skal forstå nye tiltag og ændre adfærd. Nøglen er kommunikation, der involverer.

Ekstern kommunikation
Vi rådgiver virksomheder om ekstern kommunikation. Vi skriver eksterne udgivelser som CSR rapporter og kundemagasiner og leverer tekst til websites og Facebook-sider. Vi hjælper desuden med medie- og budskabstræning og håndterer kritiske sager i virksomhedens omverden.

PR
Vi hjælper virksomheder med at udvikle deres gode historier og få dem formidlet i pressen. Vi er altid klar til at gribe muligheder, når de opstår, og der er kort vej fra tanke til handling. Vi er også klar med en hjælpende hånd, hvis der opstår en kritisk sag i pressen.

Help PR & Kommunikation
Vermundsgade 40 A
2100 København Ø

Partner og stifter Mads Byder
Tlf.: 20 62 77 27
mads@help-pr.dk