Lindskov Communication You are here: Home - Lindskov Communication

Lindskov Communication

Hos LINDSKOV Communication beskæftiger vi os overordnet med seks forretningsområder inden for ledelses- og kommunikationsrådgivning:
  • Professionelt bestyrelsesarbejde
  • Bestyrelses- og direktionsrådgivning
  • Public Affairs
  • Public Relations
  • Konferencer, events og workshops
  • Foredrag

Med afsæt i årelang erfaring fra adskillige brancher – og med baggrund i selv af have været både kunde og leverandør af vores egne ydelser – går vi engageret og aktivt ind i enhver opgave – stor eller lille. Og har vi ikke selv en given specialistkompetence eller to ombord i forbindelse med en opgave, er vi ikke blege for at indrømme det. Så løser vi opgaven sammen med relevante samarbejdspartnere alt efter kundens behov og ønske. Gerne sammen med kundens egne leverandører og samarbejdspartnere såsom advokat, revisor, PR-bureau, reklamebureau, brancheorganisation m.fl.

LINDSKOV Communication er en del af PAKHUS4000, der tilbyder alle former for kommunikationsrådgivning, så du gennem os kan købe alle ydelser ét sted med et konsortium af professionelle og spidskompetente rådgivere og konsulenter i ryggen.

Hos os er god rådgivning ærlig rådgivning – og vi er parat til at lade samtlige kunder stille op som reference. Den bedste salgsstyrke og det bedste ambassadørkorps er en virksomheds kunder. Vi er stolte af at repræsentere nogle af Danmarks bedste og dygtigste virksomheder inden for deres felt. Også din virksomhed er velkommen!

Kontakt os gerne – og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

LINDSKOV Communication
Maglekildevej 5D
4000 Roskilde
Telefon +45 70 26 19 79
lindskov@lindskov.com
www.lindskov.com

Ejer, ledelses- og kommunikationsrådgiver Lars Lindskov
+45 30 50 19 79