Molecule Consultancy A/S You are here: Home - Molecule Consultancy A/S

Molecule Consultancy A/S

Molecule Consultancy A/S er et specialiseret life science bureau. Vi hjælper life science virksomheder og organisationer med at navigere blandt centrale beslutningstagere og influenter, sikre dem adgang til markedet, drive efterspørgsel og opbygge præferencer.

Vores team af konsulenter har en tværfaglig ekspertise, der dækker alle områder inden for life science rådgivning og kommunikation – fra rådgivning om forretningsstrategi og market access over forsknings- og dataformidling, integrerede PA/PR indsatser og medicinsk kommunikation til patientrettede informationsmaterialer, udnyttelse af sociale medier, interessent- og ambassadørprogrammer samt opbygning af kommunikationsplatforme på såvel terapeutisk niveau som virksomhedsniveau.

Vi arbejder for en bred vifte af danske, skandinaviske og internationale medicinalvirksomheder, biotekvirksomheder, med-tech firmaer, non-profit organisationer og patientforeninger. Vores specialiserede medarbejdere er håndplukkede på baggrund af deres ekspertise inden for life science, deres strategiske udsyn, kommunikative evner, entusiasme og perfektionisme.

Molecule Consultancy A/S
Rosenvaengets Allé 25
2100 København Ø

Tlf.: +45 3313 1320
Web: www.moleculeconsultancy.com

Adm. direktør, Partner Mette Thorn Sørensen
mts@moleculeconsultancy.com