Strup & Strup You are here: Home - Strup & Strup

Strup & Strup

Vi er ikke et mediehus. Det er din virksomhed til gengæld.

Netop dette er filosofien hos Strup & Strup, som er Danmarks første PR-og kommunikationsbureau med speciale i Brand Journalism. Vi betragter alle virksomheder og organisationer som udgivere af egen kommunikation, og når vi hjælper vores kunder, så fusionerer vi kommunikation, journalistik og marketing under begrebet Brand Journalism – fordi vi ved, at det virker.

Den rigtige kommunikation flytter kunder, og i dag skal virksomhedskommunikation være autentisk, transparent og fyldt med vitaminer og indhold, som modtageren kan bruge til noget. Derfor er vores kerneopgaver Content Marketing i alle afskygninger. Vi skriver blogs, artikler, advertorials, indlæg og nyhedsbreve (2.300 læser vores eget nyhedsbrev), og så dyrker vi naturligvis de sociale medier (over 2200 følger med på vores egen facebook-side).

Hos Strup & Strup er vi journalistiske håndværksmestre, kommunikationsrådgivere og strategiske projektledere. Vores dygtige konsulenter er uddannet inden for journalistik, social media og corporate communication, og fælles for os alle er, at vi er en flok ildsjæle, som brænder for det, vi laver. Så meget, at vi underviser i det på ugentligt basis rundt om i landet.
Vi er ambitiøse, vi er strategiske, vi er sprogekvilibrister og grammatik-perfektionister – og så er vi i øvrigt ret meget til fest og farver. Derfor benytter vi enhver tænkelig lejlighed til at drikke champagne og fejre de gode resultater med vores kunder – og med hinanden.

Vores kunder er virksomheder og organisationer i hele landet, og derfor ligger Strup & Strup strategisk placeret lige midt i Danmark C: Fredericia – tæt ved motorvejen.

Strup & Strup
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

www.strupstrup.dk

Ejer: Jeannette Refstrup
Mail: jr@strupstrup.dk
Mobil: 40 25 58 47

Ejer: Gitte Glibstrup
Mail: gg@strupstrup.dk
Mobil: 25 28 90 33

Mød os på:
www.twitter.com/strupstrup
www.facebook.com/strupkommunikation
www.linkedin.com/company/strup-&-strup-kommunikation
www.instagram.com/strupstrup